Доброволно Здравно Осигуряване

България Здраве

bulgaria - logo

ЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ

„ЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ” е новото име на „ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КОМПАНИЯ БЪЛГАРИЯ ЗДРАВЕ”. Компанията стартира своята дейност, като се специализира в предоставянето на комплексни здравни услуги, приспособени към нуждите на корпоративни и индивидуални клиенти.
Със сигурността, която предложихме и благодарение на опита и уменията на квалифицирания екип на компанията, през годините спечелихме доверието на едни от най-големите работодатели в страната. Стотици мениджъри и служители се довериха на компанията, която пое здравната грижа за служителите, работниците и членовете на семействата, за да предоставим възможност на модерните мениджъри да се концентрират върху това, което е най-важно за тях, а именно – техния бизнес.
По данни на Комисията за финансов надзор (КФН) за последните четири години, като здравноосигурителна компания, е на ПЪРВО МЯСТО – с най-голям пазарен дял от здравноосигурителните дружества в България и е най-динамично развиващата се сред тях.

Лиценз:
Съгласно Решение № 646-ОЗ/14.08.2013 г. на Комисията за финансов надзор „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ” получи лиценз за застраховки общо застраховане.

Финансови показатели / Акционери:
Основен акционер на дружеството е „ФЕСТА ХОЛДИНГ” АД. Нашите клиенти ползват преференциални условия, получавайки най-доброто обслужване във всички клонове на Инвестбанк, ФЕСТА Хотели, и невероятните вина на Черноморско злато, както и при организация на корпоративни събития от Феста Ивентс.

„ЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ” има двустепенна система на управление с Управителен съвет и Надзорен съвет.

Здравни пакети
Финансовото обезпечаване на здравни стоки и услуги е обособено в пакети, на принципа възстановяване на направените разходи от застрахованото лице или абонаментно обслужване в лечебно заведение, с което дружеството има сключен договор.

Видове покрития:

Предлаганите пакети имат 3 нива на покритие:

  • БАЗОВО
  • РАЗШИРЕНО
  • ЛУКСОЗНО

Разликата в нивата е в зависимост от предоставяния обем услуги /прегледи, консултации и изследвания/ и лимитът на отговорност за ползване за здравните услуги.

За да получите примерни варианти за Групова Здравна застраховка в ЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ ни изпратете запитване с броя на служителите във фирмата.

Ако вече сте клиент и искате да ползвате услуга от здравния пакет на застраховката ви, можете да се свържете с координатор на БЪЛГАРИЯ ЗДРАВЕ на тел. 0700 13 555.
Запитване

 

Интервюта

Error type: "Forbidden". Error message: "Requests from referer are blocked." Domain: "global". Reason: "forbidden".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id instrade belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Адрес

бул. Драган Цанков №36
СТЦ Интерпред, София 1057
Телефон: 9717777
Факс: 9711000
Website: дзо.com

Важна информация

Лични данни
Бисквитки
Информация по чл.325 от КЗ
Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.