Доброволно Здравно Осигуряване

Благотворителна кампания 2017 – 2018 година на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери – БАЗБ

БАЗБ и Фондация Майко Мила в помощ на майки на деца с увреждания

„От какво се нуждае едно дете?“. Едно дете се нуждае от майка – от някой, който да се грижи за него. От някой, който да го обича.

Когато се роди дете с тежко увреждане, в 99% от случаите до него остава майка му. Тя се сбогува с  предишния си живот такъв, какъвто го е познавала, а често се разделя с професията си и се отдава изцяло на грижите за детето. В значителна част от случаите, бащата напуска семейството, неспособен да поеме бремето, и оставя майката да бъде единственият родител в семейството.  Ето защо, ние, Българската Асоциацията на застрахователните брокери в България – БАЗБ, съвместно с Фондация „Майко Мила“ започваме една кампания за медицински прегледи на майки на деца с увреждания с цел предотвратяване на тежки заболявания, които могат да отнемат възможността на тези родители да се грижат за децата си.

Тези, които помагат на Българската Асоциацията на застрахователните брокери в България (БАЗБ) и „Майко Мила“ за изпълнението на тази благородната инициатива са петте от водещите  застрахователни дружества в България в здравното застраховане – Булстрат Живот , ЗАД България, ДЗИ Живот, Дженерали и Уника Живот.  Очакваме и останалите застрахователи да се включат в кампанията ни.

Каузата, която цели да подкрепи родителите, и особено майки на деца с увреждания и да проведе първа по рода си мащабна акция по профилактика на здравето на родителите, които обгрижват деца със специални нужди, ще е абсолютно невъзможна без финансовата подкрепа на Българската Асоциацията на застрахователните брокери в България – БАЗБ, които осигуряват средствата за прегледите. За целта е открита и дарителска сметка:

Дарителска  набирателна сметка:

Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ)

Българо-американска кредитна банка
БАНКОВ КОД  :BGUSBGSF
IBAN   BG 87BGUS91607005256300

Ако и вие желаете да подкрепите тази благородна кауза, свържете се с Майко Мила или БАЗБ. Набирането на средства ще продължи от 22.11.2017 г. до 31.01.2018 година.

Градовете, в които ще се проведат прегледите са: Бургас, Варна, Видин, Враца, Горна Оряховица, Добрич, Карлово, Нова Загора, Пазарджик, Панагюрище, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Севлиево, Силистра, Сливен, София, Нова Загора, Стара Загора, Харманли, Шумен и Ямбол.

Реализирането на прегледите ще започне през януари 2018 година и се надяваме, че това ще е само началото на една постоянна инициатива, която ще помогне на майките на деца с увреждания да останат здрави до децата си.

Популярната мисъл „Първо помогни на себе си, за да можеш да помогнеш на другите“ не е случайна. Всяко нещо, от което ние страдаме, се отразява и върху тези, които обичаме. Затова нека се грижим за собственото си здраве, за да можем да дадем всичко от себе си и в грижите за децата ни!

НЕКА СЕ ГРИЖИМ ЗА СОБСТВЕНОТО СИ ЗДРАВЕ, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ДАДЕМ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ В ГРИЖАТА ЗА ДЕЦАТА!

БАЗБ

ФОНДАЦИЯ „МАЙКО МИЛА“

Вашият коментар