Доброволно Здравно Осигуряване

Стартира Акция „Здраве“ – здравни застраховки на достъпни цени от Инстрейд

Кампанията за трета поредна година дава шанс за достъпни застраховки на здравето и живота

Голямото избиране на подаръци, с които да зарадваме близките си, вече започва. Но докато повечето хора обикалят магазините, за да изберат красива дреха или играчка, други, които всъщност никак не са малко, обикалят лекари, болници и аптеки в опит да запазят най-ценното си – здравето и живота. В края на годината се активизират и благотворителните акции в помощ на възрастни и деца със здравословни проблеми, а всеки обяснимо е готов да помогне с колкото може. В цялата тази суматоха едни си мислят „добре, че това не се случва на мен“, а други „ех, защо нещата не се случиха по различен начин“. Но първите не искат да се замислят какво биха правили, ако се случи на тях, а вторите често не са наясно как са могли да си помогнат сами, за да се намират в по-благоприятна ситуация.

По тази причина, с чувство за гражданска отговорност и към едните и към другите, Инстрейд Застрахователен брокер стартира за поредна година кампанията Акция ЗДРАВЕ. Нейната цел е да разясни повече за застраховките на здравето и живота и да даде възможност на повече хора да сключат застраховка на достъпна цена в рамките на промоцията. Тази година в рамките на Акция ЗДРАВЕ ще бъдат предложени четири продукта при специални условия – доброволна здравна застраховка, застраховка „Злополука“, рискова застраховка „Живот“ и застраховка Критични болести.

Медицинска застраховка

Здравната застраховка е най-лесният и удобен начин да реагирате бързо и адекватно на появили се оплаквания. Сигурно неведнъж ви се е случвало да се сблъскате със здравословен проблем, но да решите да не ходите на лекар с надеждата, че ще се размине. И така след известен период проблемът вече или е усложнен, или е хроничен. Тромавата система на здравеопазването предразполага подобни отлагания, тъй като посещението при личния лекар, а след това и при специалист, изисква сериозна инвестиция на време. Не е тайна, че е нужно да си отделите поне половин ден, за да минете по инстанциите с направленията. А в някои случаи може да чакате и със седмици. Наличието на здравна застраховка елиминира някои от тези бариери, включително чакането при личния лекар, а след това повторното търсене на друг лекар-специалист или евентуалното заплащане на преглед по частния ред. Така шансът да реагирате веднага на здравен проблем е по-голям, а с навременното му откриване растат и шансовете за успешното му овладяване.

В рамките на Акция ЗДРАВЕ можете да сключите медицинска застраховка на промоционална цена от 22,09 лв на месец в включено разширено покритие за извънболнична, болнична помощ и възстановяване на допълнителни разходи. Научете повече за застраховката от тази статия – Промоционална медицинска застраховка.

 

Застраховка Критични болести – надеждният партньор при тежка диагноза

Тежките и критични за живота заболявания като злокачествени образувания, сърдечно-съдови проблеми или загуба на орган са редки по статистика. Но на практика във всяко семейство има история, свързана с подобно заболяване. От много хора тези диагнози все още се възприемат като присъда. Заедно с това, обосновано създават тежък психологически стрес заради факта, че лечението им е сложно и изключително скъпо. Истината е, че наистина единици са тези, които разполагат с десетки и стотици хиляди левове резерв, за да могат да си позволят скъпоструващо лечение, ако им се наложи. И че най-модерните и обещаващи методи за лечение не са общодостъпни. И докато вероятността всички да влезем в първата група клони към нула, начинът да си осигурим шанс за съвременно лечение и живот при критично заболяване се нарича Застраховка Критични болести.

Застраховка Критични болести е с покритие от 1 милион лева и покрива рискове като злокачествени новообразувания, трансплантация на органи, сърдечни интервенции. Тя е начинът да направите най-доброто по силите си за своето здраве и да си осигурите достъп до най-добрите специалисти по цял свят. Защото животът е безценен.

Застраховка Злополука

Индивидуалната застраховка „Злополука“ е базов вариант да подпомогнете семейството и близките си, ако загинете или пострадате тежко при злополука. Тя е бюджетен вариант, но и с много ограничено покритие. В рамките на застраховка „Злополука“ се изплащат обезщетения в случаи на смърт или загуба на трудоспособност над 70 %, като максималната застрахователна сума е 30 000 лв. Ако разполагате с наистина ограничен бюджет и семейството ви е с ниски или нестабилни доходи, сключването на такава застраховка е известна защита срещу по-сериозни финансови сътресения в случай на злополука и загуба на работоспособност.

Рискова застраховка „Живот“

Тя предлага по-разширено покритие спрямо стандартната „Злополука“. Обезщетения се изплащат освен при смърт и трайна загуба на работоспособност, така и при временна нетрудоспособност, включително причинена от акутно заболяване. Покритието включва и направени медицински разходи вследствие на злополука или поемане на разходи по репатриране и погребение.

Здравната застраховка като подарък

Застраховката не е в списъка на дългоочакваните подаръци за Коледа, но може да се нарече един от най-отговорните. Затова и си струва да помислите дали тази година да не инвестирате част от подаръците именно в това.

За Бизнеса:

Здравните застраховки са един от най-популярните „бонуси“ на служителите в големите компании през последните години, но често са мечтана, но недостижима привилегия за служителите в малки предприятия или индивидуални клиенти. Причината е, че добра цена обикновено се постига само при много голям брой застраховани лица. С настоящата промоция можете да застраховате и малък екип на изключително атрактивна цена. Минималният брой застраховани лица е 5 души. Подарете този подарък на служителите си и им дайте възможност да застраховат и семействата си на атрактивна цена, каквато никой не може да им предложи като индивидуални клиенти.

Ако разполагате с по-голям бюджет или искате да защитите хората в компанията, на които най-много държите, застраховка Критични болести е жест, който всички ще оценят. Грижете се за служителите си и те ще ви се отблагодарят.

За семейството:

Застраховка Критични болести е начин да поемете отговорност към здравето и сигурността на семейството си в дългосрочен план. Може и да не изглежда атрактивно на пръв поглед, но ако се наложи да я ползвате, ще сте благодарни на себе си, че не сте похарчили същата сума за нов телефон.

За клиентите със силно ограничен бюджет застраховка Злополука или Рискова застраховка Живот са начин да осигурят базова финансова сигурност на близките си, ако нещо се случи с тях.

 

Коя застраховка да изберем?

Всяка от изброените застраховки покрива определена група рискове, свързани с живота и здавето ви. Комбинирани, те могат да ви осигурят сериозна доза спокойствие и стабилност, що се отнася до опазване на здравето ви и посрещане на всички предизвикателства, свързани с него. Застраховките са насочени първо към здравето и живота, но на практика те осигуряват най-вече финансова сигурност. Затова и те са начин не просто да се грижите по-добре за себе си, но и да поемете отговорност към семейството и близките си.

Първата стъпка към това е да се свържете с нас. Пишете ни, обадете ни се или ни посетете в нашия офис, за да ви консултираме коя застраховка е най-добър вариант за вашите нужди и бюджет и да ви предложим професионален съвет. Промоцията е валидна от 1 ноември 2017 до края на годината.

Вашият коментар