Доброволно Здравно Осигуряване

Кариерата ми е като изкачване от първия до петия етаж пеша – Кариери (Блог)

Снимка

Димитър Иванов

[Societe Generale Експресбанк] 

В поредицата “Пет минути с…” ви срещаме с изявени български и чужди професионалисти в различни области. Димитър Иванов е мениджър “Клонова мрежа” в Societe Generale Експресбанк и един от лекторите на предстоящото събитие “Един ден на специалистите от финансовия сектор”, което Кариери организира на 17 април. Срещата ще се проведе в партньорство с Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Спонсор на събитието е УниКредит Булбанк.

Иванов е бакалавър и магистър по финанси от Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Кариерата му започва със стаж в офиса на Societe Generale Експресбанк в Габрово през 2004 г. В последствие в периода 2004 – 2007 г. той работи на различни позиции в клоновата мрежа на банката в София. През 2007г. се присъединява към екипа на Дирекция “Банкиране на дребно” като мениджър “Кредитни продукти”. Три години по-късно поема настоящия пост.

Като малък исках да стана архитект.

По образование съм… икономист със специалност “Финанси”.

Работата ми включва… много динамика, много пътувания, ежедневна комуниция с хора на различни нива; проекти и задачи, свързани с организацията на дейността, търговската ефективност и развитието на бизнеса.

Кариерата ми прилича на… изкачване от първия до петия етаж, без да ползваш асансьора. В началото искаш да се качваш много бързо, за да стигнеш най-горе за максимално кратко време, но с течение на изкачването осъзнаваш, че умерената скорост и преминаването през всеки етаж, са нещата, които правят самото изкачване по-лесно и по-пълноценно.

Затруднявам се… да стана преди третото позвъняване на алармата сутрин; при приоритизирането на задачите, когато всички са важни и спешни; когато се налага да работя с хора, които не са мотивирани да правят това, с което се занимават.

Радвам се, когато… срещам усмихнати и позитивни хора; когато имам възможността да предам знанията и опита си на другите.

Най-важното, което научих от университета, е… че за да успееш, винаги на първо място трябва да разчиташ на себе си, а не да чакаш на другите и на случайността или късмета.

Сега се уча от… от хората и ситуациите, с които се сблъсквам всеки ден.

Ако ме питат, бих посъветвал младите да… бъдат търпеливи, да вярват в себе си, да не се подценяват, но и да не се надценяват.
 

“Един ден на специалистите във финансовия сектор” ще се проведе на 17 април от 17.00 до 19.00ч. в зала 500, ВУЗФ, ж.к. Овча Купел, ул.”Гусла” №1.

Участието е безплатно, но поради ограничения брой места, се изисква предварителна регистрация на: http://www.karieri.bg/sybitia/


застраховане – Google News

Вашият коментар

Интервюта

Error type: "Forbidden". Error message: "Requests from referer https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&channelId=&maxResults=8&order=date&type=video&key=AIzaSyBIKYnRmN1axcg4Wb-K5rPAVdEaxGxl4Tk are blocked." Domain: "global". Reason: "forbidden".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id instrade belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Адрес

бул. Драган Цанков №36
СТЦ Интерпред, София 1057
Телефон: 9717777
Факс: 9711000
Website: дзо.com

Важна информация

Лични данни
Бисквитки
Информация по чл.325 от КЗ
Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.