Доброволно Здравно Осигуряване

„Добро здраве“ от ДЗИ – здравна застраховка за семейството и малкия бизнес

„Добро здраве“ от ДЗИ – здравна застраховка за семейството и малкия бизнес

Случвало ли ви се е приятели да ви споменат, че имат здравна застраховка от фирмата, в която работят, която е на доста скромна цена? Не е тайна, че почти няма клиент, който да е съжалил, че се е включил в груповата фирмена здравна застраховка. Но когато отидете при застрахователна компания и поискате оферта за индивидуална полица, ви дават цена, многократно по-висока от тази на вашите приятели с фирмените застраховки.

Офертите при голям брой застраховани лица в група обичайно са много по-изгодни, а покритите рискове са повече. Доскоро почти липсваха на пазара изгодни предложения за здравни застраховки за индивидуални клиенти или за малки фирми, затова в тази статия ще ви представим един продукт, насочен именно към този сегмент – здравна застраховка „Добро здраве“ от ДЗИ Застраховане.

Застраховка „Добро здраве“ е насочена именно към индивидуалните клиенти, семействата и фирмите с персонал от 2 до 30 души. Покритите рискове и услуги много се доближават до тези в обичайните корпоративни застраховки, цената – също. Голямото предимство е, че ако колегите или служителите ви не са достатъчно мотивирани да се застраховат, не сте зависими от тях и можете да се застраховате в избран от вас момент.

Какво включва застраховка „Добро здраве“?

Профилактичен пакет – преглед при интернист и офталмолог, Антропометрични измервания, Електрокардиограма (ЕКГ), Измерване на кръвно налягане, Кръвна захар, Химическо изследване на урина. Профилактиката е много сериозен елемент от застраховката и извършването на профилактичните прегледи и изследвания е задължително да се случи в първите два месеца от действието на застраховката. В противен случай, полицата ще бъде прекратена. Това е отличен начин да се мотивирате да си правите редовни профилактични прегледи, особено ако сте ги подценявали в последните години.

Извънболнична помощ. Преглед при специалист – Интернист, Кардиолог, Хирург /вкл. Ортопед/, Акушер-гинеколог, Невролог, УНГ, Офталмолог, Гастроентеролог, Уролог, Педиатър. Клиниколабораторни, клиникоинструментални и образни изследвания, включително скенер и ЯМР.

Болнична помощ. Заплащане на фиксирана сума при болничен престой над 5 дни и възможност за покриване на наставяване в самостоятелна стая. Заплащане на фиксирана сума за оперативно лечение и консумативи.

Къде могат да се използват медицинските услуги по застраховката?

Услугите от извънболничната помощ могат се използват само в определените лечебни заведения, с които застрахователят има договор. Към момента те се намират на територията на градовете Варна, Бургас, Пловдив и София. Обслужването е на база абонамент.

Обезщетение при болнична помощ се изплаща при лечение на територията на България или извън нея.

Колко струва застраховка „Добро здраве“?

Индивидуалните клиенти могат да избират между три пакета – Основен, Комфорт и Престиж. За семействата е разработен отделен пакет – Семеен, с общ лимит за всички членове на семейството.

 

Застраховка „Добро здраве“ е атрактивен вариант на здравна застраховка за индивидуални клиенти или малък бизнес. Тя не изисква събиране на големи групи застраховане и предлага атрактивна цена, близка до предложенията за големи групи. Тя е удобна за живеещите в големите градове и покрива най-разпространените рискове и услуги, включително скъпоструващи изследвания.

Свържете се с нас, за да получите повече информация и консултация за здравните застраховки.

 

Вашият коментар