Доброволно Здравно Осигуряване

Важно: Специални мерки от страна на Инстрейд Застрахователен Брокер във връзка с коронавирус COVID-19

коронавирус covid 19

Уважаеми клиенти, партньори и приятели,

Във връзка с настоящия висок риск от разпространение на COVID-19 на територията на страната, като проява на социална отговорност, Инстрейд Застрахователен брокер реши да предприеме следните специални мерки, с цел превенция на разпространението на заразата. Считано от днес, 13 март 2020, въвеждаме следните промени в организацията на работата си:

  1. Временно преустановяваме работата с пари в брой. Както и досега, всички плащания към Инстрейд Застрахователен брокер могат да се осъществяват по банков път или онлайн с дебитна/кредитна карта. Считаме, че освен по-хигиеничен, това е и по-бързият и удобен начин за извършване на плащания, тъй като не е необходимо посещение в наш офис.  Как да платите онлайн или по банков път, можете да научите тук: https://www.instrade.bg/service-pages/online-plashtane
  2. Временно преминаваме на дистанционен работен режим („хоум офис“). Над 80 % от нашите служители ще работят дистанционно с цел ограничаване на социалните контакти и риска от зараза. Тъй като естеството на работата ни го позволява, това не се очаква да наруши дейностите, осъществявани от Инстрейд Застрахователен брокер. За всякакви запитвания, поръчки на застраховки и въпроси относно ликвидация, щети и други услуги, както и досега, можете да се свържете с нас по телефона или онлайн. Нашите служители, работещи дистанционно, ще са, както и досега, на разположение в рамките на работното ни време, за да отговорят на всички ваши запитвания. Всички наши контакти можете да откриете тук: https://www.instrade.bg/contacts

Изброените защитни мерки се вземат в рамките на нашата политика за социална отговорност, с цел превенция и защита на нашите служители и клиенти от разпространението на вируса. Инстрейд Застрахователен брокер ще продължи да извършва всички обичайни дейности и да обслужва клиентите си в пълен капацитет. В случай че имате нужда от съдействие за дейност, която налага пряк контакт, молим да се свържете предварително с нас, за да уточним как можете да бъдете обслужени.

Специалните мерки ще останат в сила до изричната им отмяна.

С уважение,

Ивета Кунова,

Управител на Инстрейд Застрахователен брокер

Интервюта в медии

Error type: "Forbidden". Error message: "Access Not Configured. YouTube Data API has not been used in project 247105191375 before or it is disabled. Enable it by visiting https://console.developers.google.com/apis/api/youtube.googleapis.com/overview?project=247105191375 then retry. If you enabled this API recently, wait a few minutes for the action to propagate to our systems and retry." Domain: "usageLimits". Reason: "accessNotConfigured".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id PL7D64053F99FB705D belongs to a playlist. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Адрес

бул. Драган Цанков №36
СТЦ Интерпред, София 1057
Телефон: 9717777
Факс: 9711000
Website: дзо.com

Важна информация

Лични данни
Бисквитки
Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.