Доброволно Здравно Осигуряване

Студенти на Галя Щърбева и Лора Крумова вече работят в телевизии – 24 часа

Лора Крумова и Галя Щърбева

Медицинската марихуана, суинг обществото и холандски режисьор, награден на “София филм фест”. Това са 3 от общо 8-те теми, които студентите по журналистика в магистратурата на Галя Щърбева и Лора Крумова във Висшето училище по застраховане и финанси са събрали в няколкоминутни репортажи.

Те също са и курсовите им работи за края на първия семестър в програмата. Два от тях вече са излъчени в предаването на Лора Крумова “Тази събота/Тази неделя” по Би Ти Ви, а предстои да бъдат пуснати и останалите, но в други предавания. Скоро например един от тях ще излезе в “Преди обед”. Стаж в блока с Александър Кадиев и Десислава Стоянова е започнал един от студентите на Щърбева и Крумова. Той не е единствен – други бъдещи журналисти помагат в “Нека говорят” на Росен Петров, в Би Ти Ви Новините, има и две момичета при Милен Цветков в Нова тв. Някои от студентите на Щърбева и Крумова дори вече работят по проекти в големи продуцентски къщи.

За втория семестър те отново ще имат за задача да разработят репортажи.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти


застраховане – Google News

Вашият коментар

Интервюта

Error type: "Forbidden". Error message: "Requests from referer https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&channelId=&maxResults=8&order=date&type=video&key=AIzaSyBIKYnRmN1axcg4Wb-K5rPAVdEaxGxl4Tk are blocked." Domain: "global". Reason: "forbidden".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id instrade belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Адрес

бул. Драган Цанков №36
СТЦ Интерпред, София 1057
Телефон: 9717777
Факс: 9711000
Website: дзо.com

Важна информация

Лични данни
Бисквитки
Информация по чл.325 от КЗ
Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.