Доброволно Здравно Осигуряване

Оферти

Оферта за доброволно здравно застраховане

В зависимост от броя на застрахованите лица Ви предлагаме три различни пакета за доброволно здравно застраховане. Изберете подходящия за Вас.

Индивидуален

  • С грижа за Вашето здраве

Семеен пакет

  • За Вас и Вашето семейство

Фирмен пакет

  • Социална придобивка

Защо има различни здравно застрахователни пакети?
Основната причина е, че дружествата за здравно застраховане прилагат различни тарифи за индивидуални, семейни и групови/фирмени клиенти. Принципа е: колкото повече хора – толкова по-ниски тарифи. Затова е много по-изгодно да се сключва групова застраховка.
Защо застраховка на цена 20 лв. е по-изгодна от тази за 10 лв.?
Причината е в спецификата на застрахователния бизнес – застраховка на цена от например 20 лв. е с много по-висок лимит на покритие в сравнение от тази, на цена 10 лв. например. Просто това са два различни продукта, въпреки че се назовават с едно и също име.
Т.е. застрахователя ще изплати много по-високо обезщетиние в първия случай. Затова по-евтината застраховка има и по-ниски лимити на отговорност.

Интервюта

Error type: "Forbidden". Error message: "Requests from referer are blocked." Domain: "global". Reason: "forbidden".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id instrade belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Адрес

бул. Драган Цанков №36
СТЦ Интерпред, София 1057
Телефон: 9717777
Факс: 9711000
Website: дзо.com

Важна информация

Лични данни
Бисквитки
Информация по чл.325 от КЗ
Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.