Доброволно Здравно Осигуряване

Токуда

С промените в Закона за здравното осигуряване, в сила от 07.08.2012г. дейността по доброволно здравно осигуряване вече се извършва въз основа на договор за медицинска застраховка по смисъла на Кодекса за застраховането.

Токуда Здравноосигурителен Фонд Токуда Здравноосигурителен фонд  АД 

е учредено и регистрирано през 2007 година– ф.д. 12186 / 2007 по описа на Софийски градски съд и има издаден Лиценз от Комисията за финансов надзор № 1047 /08.08.2007.

Акционери на дружеството са : “Токушукай-София“ ЕООД, МБАЛ “Токуда болница София“ АД, “Диагностично-консултативен център Токуда“ АД , “Токуда Банк“ АД и “Токуда хоспитал сървис“АД , всички от групата Токуда-София. Това гарантира лечението на клиентите на Фонда в Токуда болница София, която разполага с най- модерна апаратура за диагностика и лечение.

Мениджърският екип на  е с дългогодишен опит в доброволното здравно осигурявяне. Сравнително младото дружество е с голями амбиции и бързо успя да изгради динамична и конкурентна система изцяло в услуга на нашите клиенти. Токуда Здравноосигурителен Фонд АД прилага съвременни практики за управление на здравния проблем, свързани със своевременно диагностициране на заболяването и адекватно лечение за отстраняване му.

Изпълнителен директор на  Токуда Здравноосигурителен фонд  АД е Ганка Аврамова.
Дружеството “Токушукай-София” е 100% собственост на д-р Торао Токуда, който притежава най-голямата болнична верига в Япония “Токушукай медикъл корпорейшън”.

Дружеството се стреми да създаде сигурност и спокойствие на клиентите, като покрива медицински разноски по 3 пакета:

  • “Подобряване на здравето и предпазване от заболяване“;
  • “Извънболнична медицинска помощ“;
  • “Болнична медицинска помощ“.
  • “Възстановяване на разходи“.

Всеки пакет се предлага в 3 обема – “Основен”, “Пълен“ и “Луксозен“.

Ако вече сте клиент и искате да ползвате услуга от здравния пакет на застраховката ви, можете да се свържете с координатор на Токуда на тел. 02 4034473.

За да получите примерни варианти за Групова Здравна застраховка в Токуда ни изпратете запитване с броя на служителите във фирмата.

Запитване

 

Интервюта

Error type: "Forbidden". Error message: "Requests from referer are blocked." Domain: "global". Reason: "forbidden".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id instrade belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Адрес

бул. Драган Цанков №36
СТЦ Интерпред, София 1057
Телефон: 9717777
Факс: 9711000
Website: дзо.com

Важна информация

Лични данни
Бисквитки
Информация по чл.325 от КЗ
Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.