Доброволно Здравно Осигуряване

Булстрад Здраве

Съгласно промените в ЗЗО ЗОД Булстрад Здраве АД е част от БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП.

ЗОД Булстрад Здраве АД

Булстрад Здраве е едно от водещите дружества в България в областта на доброволното здравно застраховане, с отлични резултати, авторитетно портфолио от клиенти и наложило се име.

Vienna Insurance Group е най-големия австрийски застрахователен концерн в Централна и Източна Европа с над 180 годишна история, е гаранция за обслужване на европейско ниво.

Застраховка „Здравна грижа” на БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП е специално създадена, за да обезпечи достъпни и надеждни здравни грижи и възможности за ползване на широк спектър от медицински услуги на територията на България. В тази инструкция сме подбрали важна информация и полезни съвети, които да Ви насочат как да се възползвате от предимствата на Вашето застрахователно покритие при максимално облекчени процедури.
Застраховка „Здравна грижа” осигурява възможност за ползване на медицински услуги под следните форми:

Абонаментно обслужване – при нужда от лечение или медицинска консултация, покрити по условията на застрахователния договор, има възможност да се посети медицинско заведение от мрежата на БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП и само срещу представяне на индивидуалната си идентификационна карта да се получи необходимата помощ, без да се заплаща за това.

Възстановяване на разходи – ако ползвате пакет „Възстановяване на разходи” или определена част от него, можете да посетите предпочитано от Вас медицинско заведение, като заплатите сами за проведената консултация, лечение или направените изследвания. В тези случаи е необходимо да изискате оригинални документи от здравното заведение и да подадете заявление за възстановяване на направените разходи към застрахователя. Необходимите оригинални документи са следните:

  • Епикриза или амбулаторен лист с точната диагноза;
  • Копие от резултати от лабораторни изследвания (ако са направени такива);
  • Рецепта;
  • Детайлизирана фактура с изведени позиции за всички извършени процедури, както и тяхната стойност;
  • Касов бон.

Ако вече сте клиент и искате да ползвате услуга от здравния пакет на застраховката ви, можете да се свържете с координатор на Булстрад Живот на тел. 0700 14 144.

За да получите примерни варианти за Групова Здравна застраховка в БУЛСТРАД ЖИВОТ ни изпратете запитване с броя на служителите във фирмата.

Запитване

 

Интервюта

Error type: "Forbidden". Error message: "Requests from referer are blocked." Domain: "global". Reason: "forbidden".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id instrade belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Адрес

бул. Драган Цанков №36
СТЦ Интерпред, София 1057
Телефон: 9717777
Факс: 9711000
Website: дзо.com

Важна информация

Лични данни
Бисквитки
Информация по чл.325 от КЗ
Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.