Доброволно Здравно Осигуряване

ЗАД „Виктория“ стъпва на пазара на здравното застраховане – Inews.bg

През лятото компанията организира здравни празници в 12 града

ЗАД „Виктория“ стъпва на пазара на здравното застраховане

iNews/Радила Радилова

Застрахователна компания “Виктория” разширява застрахователния си портфейл с нова линия на бизнеса. В сегмента “Здравно застраховане” компанията обяви навлизането си на пазара с медицинска застраховка при заболяване или злополука на застрахованите лица.

Основното покритие се предлага в три опции на финансиране на разходите за медицински услуги и стоки с лимити от 500 лв. до безлимитно решаване на здравния проблем.

Основното покритие е “Болнично лечение”, като към него могат да се включат и следните допълнителните покрития “Извънболнично лечение”, “Подобряване условията на медицинска грижа”, “Възстановяване на разходи”, “Бременност и раждане”.

Допълнителните покрития се предлага в три опции – Основна, Стандартна и Луксозна с различни лимити на разходите.

Компанията предлага и допълнителен модул “Подобряване на здравето и предпазване от заболявания” (“Профилактика и трудова медицина”).

Застрахователят се фокусира върху индивидуалните клиенти и семейните договори.

За да промотира продукта, от средата на тази година ЗАД “Виктория” организира еднодневни здравни празници в 12 града на страната. В периода 14 юли – 6 октомври представители на компанията ще посетят Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Плевен, Варна, Бургас, Хасково, Шумен, Добрич и Благоевград. Промоция на новия продукт ще има и в столицата. Първият град, откъдето стартира кампанията, е Стара Загора, на 14 юли.

Празниците ще се проведат на открито, в центъра на избраните градове. Дружеството кани семействата да се запознаят с възможностите на новата застраховка. Аниматори обещават специални забавления и изненади за децата, а родителите могат да се възползват от здравните кътове, където специалисти ще предлагат безплатно измерване на кръвното налягане, проверка на стойностите на кръвната захар с тест ленти, очни прегледи и дентални консултации.

*Информацията е от партньор на iNews


застраховане – Google News

Вашият коментар

Интервюта

Error type: "Forbidden". Error message: "Requests from referer https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&channelId=&maxResults=8&order=date&type=video&key=AIzaSyBIKYnRmN1axcg4Wb-K5rPAVdEaxGxl4Tk are blocked." Domain: "global". Reason: "forbidden".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id instrade belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Адрес

бул. Драган Цанков №36
СТЦ Интерпред, София 1057
Телефон: 9717777
Факс: 9711000
Website: дзо.com

Важна информация

Лични данни
Бисквитки
Информация по чл.325 от КЗ
Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.