Доброволно Здравно Осигуряване

Български и световни експерти ще обсъждат влиянието на интернет и … – Actualno.com

Първият ден на Webit Bulgaria Digital Summit (24 април) ще срещне участниците в най-голямата дигитална среща в България с едни от най-успешните български мениджъри и маркетинг специалисти, както и със световни експерти в областта на дигиталните технологии. Сред международните експерти, които ще вземат участие по време на първия ден на Webit ще бъдат Паулин Бътор, главен регионален продуктов експерт социални медии в Google и Томас Джинилд, управляващ директор на Gemius Дания, който ще сподели интересни данни за ефективното таргетиране във финансовия сектор.

Както българските, така и международните експерти, представители на финансовия сектор, банките, застрахователния бизнес, търговията с бързооборотни стоки, фармацефтичната промишленост, здравеопазването и автомобилната индустрия ще споделят как интернет променя основните индустрии. Специално внимание през първия ден ще бъде отделено на всеки един от секторите. Предвидени са както лекции, така и панелни дискусии, в които ще се включат експерти от съответния бранд.

След церомонията по откриването програмата ще продължи с панел за финансовия сектор. В него ще вземат участие Томас Джинилд, управляващ директор на Gemius Дания, Огнян Димитров, мениджър партньорски взаимоотношения в Мобилтел ЕАД, Екатерина Кирилова, директор „Маркетинг и клиентски сегменти“ в УниКредит Булбанк, както и София Христова, директор онлайн застраховане, Дженерали застраховане плюс Деян Василев, главен изпълнителен Директор на MOITE PARI. Tе ще обсъждат дигиталния маркетинг, мобилните решения и успешните практики от България и света в сферата на финансите, застраховането и банките.

Сред останалите лектори и панелисти, които ще излязат на сцената на Webit на 24 април, ще бъдат Лазар Малаков, мениджър жизнен цикъл клиенти в МЕТРО Кеш енд Кери България, Павел Пенчев, прокурист в Еконт Експрес ООД, Жанет Баирева, изпълнителен директор на Allegro Group, Весела Симова, съосновател на bebebook, Мария Георгиева, основател и главен изпълнителен директор на United Partners, Даниела Димитрова, маркетингов мениджър на BMW Bulgaria, Александър Григоров, продуктов и интернет-маркетинг мениджър в Toyota Balkans, Александър Варов, управител на Posteffects, както и Христо Ласков от Publicis, Иво Цеков от Piero97, Петър Делчев от Mail BG и други експерти.

В края първия ден от събитието ще се състои и връчването на наградите за онлайн ефективност и маркетинг Webit Awards.

Ако все още не сте заявили присъствието си на Webit Bulgaria Digital Summit можете да го направите като се регистрирате на www.webit.bg.

Рейтинг: 3.0 от 5 actualno.com


застраховане – Google News

Вашият коментар

Интервюта

Error type: "Forbidden". Error message: "Requests from referer are blocked." Domain: "global". Reason: "forbidden".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id instrade belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Адрес

бул. Драган Цанков №36
СТЦ Интерпред, София 1057
Телефон: 9717777
Факс: 9711000
Website: дзо.com

Важна информация

Лични данни
Бисквитки
Информация по чл.325 от КЗ
Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.