Доброволно Здравно Осигуряване

Българите отделят средно по 35 лв. годишно за застраховка „Живот” – Struma Newspaper Web Site

Българите отделят средно по 35 лв. (17,60 евро) годишно за застраховка „Живот”. Това е доста под средната премия на човек в Европа, която достига 1072 евро. Това показват данни на Европейската федерация за застраховане и презастраховане. Те бяха представени по време на дискусия за състоянието на сектора от Светла Несторова, член на Управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), съобщава “Монитор”.

Най-много за полица „Живот” заделят в Швейцария, където средната премия е близо 3200 евро годишно. След това се нарежда Дания с 3000 евро и Швеция с 2400 евро.

Данните показват още, че след нас в класацията се нареждат съседките ни Турция и Румъния. Изпреварват ни обаче Чехия и Полша, където средната премия в животозастраховането варира между 200 и 350 евро годишно на човек.

източник: blitz.bg


застраховане – Google News

Вашият коментар

Интервюта

Error type: "Forbidden". Error message: "Requests from referer https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&channelId=&maxResults=8&order=date&type=video&key=AIzaSyBIKYnRmN1axcg4Wb-K5rPAVdEaxGxl4Tk are blocked." Domain: "global". Reason: "forbidden".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id instrade belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Адрес

бул. Драган Цанков №36
СТЦ Интерпред, София 1057
Телефон: 9717777
Факс: 9711000
Website: дзо.com

Важна информация

Лични данни
Бисквитки
Информация по чл.325 от КЗ
Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.