Доброволно Здравно Осигуряване

Бъдете решителни, най-вече в поемането на рискове – Кариери (Блог)

Снимка

Тодор Тодоров

[Личен архив] 

В поредицата “Пет минути с…” ви срещаме с изявени български и чужди професионалисти в различни области. Тодор Тодоров е директор “Финансово консултиране” в консултантската компания Deloitte и един от лекторите на предстоящото събитие “Един ден на специалистите от финансовия сектор”, което Кариери организира на 17 април. Срещата ще се проведе в партньорство с Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Спонсор на събитието е УниКредит Булбанк.

Като малък исках да стана… футболист.

По образование съм… финансов анализатор.

Работата ми включва… финансов анализ и оценка на компании и инвестиционни проекти, както и консултантски услуги при корпоративни придобивания.

Кариерата ми прилича на… към момента на умерено стръмен планински склон, който изкачвам с комфортна скорост и в желаната посока.

Затруднявам се в… ситуации, при които усърдието да се ровим в детайла иззема функциите на последователната аналитична мисъл, подчинена единствено на намирането на решение. Дяволът може да е в подробностите, но нерядко подробностите са дявол за издържания аналитичен подход.

Радвам се, когато… в работата успявам да разреша конфликт, намеря печелившо решение за всички заинтересовани, приключа със задача по-скоро от очакваното. А иначе се радвам и просто когато навън грее слънце.

Най-важното, което научих от университета е… умението да допускам грешки, без да позволявам това да влияе на увереността ми впоследствие. Вярвам, че решителността е едно от най-ценните качества.

Сега се уча от… колегите ми.

Ако ме питат, на младите бих казал… да бъдат решителни, най-вече в поемането на рискове.

“Един ден на специалистите във финансовия сектор” ще се проведе на 17 април от 17.00 до 19.00ч. в зала 500, ВУЗФ, ж.к. Овча Купел, ул.”Гусла” №1.

Участието е безплатно, но поради ограничен брой места, се изисква предварителна регистрация на: http://www.karieri.bg/sybitia/


застраховане – Google News

Вашият коментар

Интервюта

Error type: "Forbidden". Error message: "Requests from referer https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&channelId=&maxResults=8&order=date&type=video&key=AIzaSyBIKYnRmN1axcg4Wb-K5rPAVdEaxGxl4Tk are blocked." Domain: "global". Reason: "forbidden".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id instrade belongs to a username. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Адрес

бул. Драган Цанков №36
СТЦ Интерпред, София 1057
Телефон: 9717777
Факс: 9711000
Website: дзо.com

Важна информация

Лични данни
Бисквитки
Информация по чл.325 от КЗ
Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.